Elindultunk...

 2009.02.23. 23:33

2008. novemberében útjára indult a Kézműves szakkör Kaposváron a Duráczky József Pedagógiai Fejlesztő és Módszertani Központban.

Az év folyamán lehetőség nyílik sok kézműves és kreatív technikát megismerni, kipróbálni, a fantáziát szabadon engedni, hogy az itt töltött idő valóban a kikapcsolódást ,s az alkotó munka örömét nyújthassa.

Az agyagozás mellett a batikolás- kapott nagyobb teret a tematikában azért, hogy mélységében jobban megismerhessék és elsajátíthassák a gyerekek, ezáltal magabiztosan használhassák az egyéni elképzelések megvalósításánál.

A negyedik nagyobb lélegzetvételű feladat egy 2009-es falinaptár elkészítése különböző papírdíszítő technikák alkalmazásával. A hónapokat díszítő képek 6 féle technikával készülnek. A technika adott, de minden gyermek maga dönt arról, hogy ezt mi módon alkalmazza.

Szerepelnek még más technikák is, amelyek elsősorban az aktuális ünnepekhez, kapcsolódnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kezmuvesszakkor.blog.hu/api/trackback/id/tr63962112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása